Churchouse deelt ook enkele eenvoudige manieren om aan de slag te gaan met bitcoin-beleggen. Er zijn twee dingen die u nodig heeft om virtuele valuta te verhandelen:

Een on-ramp – een website waar u fiat-valuta (dwz Amerikaanse dollars) kunt omzetten in bitcoin.

Een portemonnee – waar u uw bitcoin opslaat.

Bezoek BitcoinExchangeNederland voor meer informatie en om na te gaan waar u bitcoins kopen op betrouwbare sites kunt.

Bitfinex, is een oprit die Churchouse gebruikt. Op de site moet je een account aanmaken, een eenvoudig verificatieproces doorlopen, wat dollars storten en wat bitcoin kopen.

Hoewel een platform als Bitfinex beleggers in staat stelt om te handelen, moedigt Churchouse niet aan om veel bitcoin op te slaan met een uitwisseling. Hij adviseerde beleggers om hun bitcoins in een bitcoin-portemonnee te bewaren, omdat uitwisselingen gehackt kunnen (en worden). Zijn favoriete portemonnee is Bitcoin Core.

De blockchain- en cryptocurrency-technologie zal alleen maar groeien in schaal en kansen, en het niet begrijpen ervan zal je vermogen om ervan te profiteren alleen maar beperken.

Je hoeft niet groot te worden om te beginnen. Je kunt gewoon beginnen met een paar honderd dollar om het proces van het kopen van bitcoin te doorlopen en over te dragen naar een portemonnee. Als je iets meer bekend bent, kun je je bitcoin ook overzetten naar een exchange om een andere cryptocurrency (zeg maar Ethereum) te kopen om jezelf een stap voor te zijn op het peloton.

Bitcoin is een blijvertje en dat geldt ook voor cryptocurrencies.

Enkele van de meest opwindende investeringsmogelijkheden in een vroeg stadium in de komende maanden en jaren zullen komen in de vorm van cryptocurrencies. Dus als je niet eens weet hoe je een bitcoin moet kopen, ben je automatisch in het nadeel.

Meer informatie: https://www.bitcoinexchangenederland.nl/investeren-in-bitcoin/