Als u van plan bent een volledige renovatie van uw huis uit te voeren, dan zijn er een paar manieren om de planning van uw vloerindeling een beetje te vergemakkelijken. Op goedkoopegaliseren.nl is hier al meer over gezegd, maar je kunt daar in ieder geval beginnen met je onderzoek.

  • Als aannemer van woningverbetering heb ik in het verleden het volgende geleerd. Als ik een hele woning zou renoveren, zouden we moeten beginnen met het ontwerp van de plattegronden rond de bestaande schoorsteen en het trappenhuis. Als u in feite uw bestaande eerste verdieping volledig renoveert en een nieuw verhoogd niveau toevoegt, heeft u een paar opties om uw vloerplanning wat gemakkelijker te maken.

Trap Optie

Vraag eerst aan uw Home Improvement Contractor of het voordeliger is om uw bestaande trap te verplaatsen. Soms is de locatie van de bestaande trap die naar de kelder leidt in het nadeel als u probeert uw nieuwe plattegrond op te stellen. Vaak is het voordeliger om uw trap te verplaatsen dan hem te houden waar hij is. Als u besluit om het te verhuizen naar een meer centraal gelegen deel van de woning, zoals het centrum van uw huis, zal dit u een meer egale plattegrond geven voor uw verhoogde niveau. Meer dan waarschijnlijk uw huis verbetering aannemer gaat om uw eerste verdieping te renoveren door het openen en verschuiven van bestaande muren. Nu zou de tijd om uw trap locatie te verplaatsen. Het eindresultaat is dat het zal een betere doorstroming op zowel uw eerste als tweede verdieping te creëren.

Schoorsteenoptie

Een andere manier om uw plattegrond wat gemakkelijker te plannen is door te overwegen uw schoorsteen te verwijderen. Hier moet u een aantal zaken in overweging nemen. De schoorsteen wordt gebruikt om de dampen die vrijkomen uit de nutsvoorzieningen die op de schoorsteen zijn aangesloten te sturen. Deze bevinden zich meestal in de kelder, zoals de warmwaterboiler en de oven. Bij het renoveren van een woning wordt vaak een nieuwe oven en warmwaterboiler geïnstalleerd.